VPScloud - Dedicated Servers - Colocatie

Dedicated servers

Een dedicated server is een server die u huurt of koopt inclusief plaatsing in een datacentrum of een serverruimte van een provider. Bij CSV Networks kunt u dedicated servers huren of kopen zonder dat u zelf hoeft te investeren in apparatuur of kennis. Dat doet CSV Networks voor u. Wij kunnen uw dedicated server voor u onderhouden en beheren, zodat u zich volledig op uw eigen klanten kunt richten.

CSV Networks biedt krachtige dedicated servers van de allerbeste producenten, zoals Super Micro en Intel, met volledige bandbreedte en server resources. Of u een decicated server nu koopt of huurt, CSV Networks ondersteunt u met haar uitgebreide kennis en ervaring.
U hebt al eigen Intel i7 3.1Ghz Quad Core dedicated server voor €59,00 p/m ex btw.
Voor meer informatie over huur en koop van web servers kunt u contact opnemen met
sales@csv-networks.nl.
 
(VPS) cloud servers
Een (VPS) cloud server (Virtual Private Server) is een systeem waarbij op één fysieke server meerdere virtuele servers draaien in een cloud computing-omgeving. Als een cloud server uitvalt, heeft dit geen consequenties voor andere cloud servers op dezelfde (fysieke) machine, zoals bij shared webhosting normaliter wel het geval is. De gebruiker beschikt hiermee over een "eigen" virtuele infrastructuur waarvan de omvang en mogelijkheden eenvoudig kunnen worden aangepast. Het onderhoud van deze servers regelt CSV Networks voor u.
De voordelen van een  cloud server bij CSV Networks
  • Zelf samenstellen, configureren en aanpassen van uw eigen cloud server
  • CSV Networks onderhoudt alle cloud servers, u hebt er geen omkijken naar
  • U hebt geen technische kennis nodig, Wij zorgen ervoor dat serversoftware en -beveiliging up to date blijven
  • Een uptime van gegarandeerd 99,9%
  • De cloud servers worden opgeleverd met eigen DirectAdmin control panel
  • Cloud server met gratis SLA-1 voor extra kostenbesparing
  • Snelle service - u kunt al binnen 4 uur beschikken over een eigen cloud server
Keuzemodule voor cloud servers
Met de keuzemodule voor (VPS) cloud servers kunt u op basis van de door u ingestelde specificaties snel de maandelijkse kosten voor uw eigen (VPS) cloud server berekenen.
  
Heeft u vragen of wilt u hulp bij het invullen van de keuzemodule, neem dan contact op met sales@csv-networks.nl

Colocatie
Met colocatie (lees: co-locatie) bedoelen wij dat u uw server laat draaien in het datacenter  van  CSV Networks. Het doel van colocatie is een maximale uptime voor alle serverapparatuur die aanwezig is. Het datacenter van CSV Networks is voorzien van de modernste koeltechnieken, noodstroomvoorziening, brandblusinstallatie, redundantie en beveiliging. Als u zelf een serverruimte wilt inrichten, dient u de kosten van die voorzieningen zelf te dragen. Bij colocatie worden die kosten gedragen door iedereen die bij CSV Networks een server laat draaien zodat uw vaste kosten in de praktijk aanzienlijk lager zijn. Dat wat u daarmee bespaart, kunt u besteden aan andere belangrijke zaken.

Heeft u vragen, neem dan contact op met sales@csv-networks.nl        


Veldmaarschalk Montgomeryweg 25B
3769 BG Soesterberg
Nederland
Telefoon: +31 346 552694 (Sales)

e-mail:
info@csv-networks.nl
backoffice@csv-networks.nl
support@csv-networks.nl

Privacy statement
Leveringsvoorwaarden
Verwerkersovereenkomst