Iconen CSV resellers 400

VPS servers

Een VPS server is ideaal voor de hosting van meerdere websites, complexe websites, resellers en hosting providers. Het netwerk waar de servers deel van uitmaken, is samengesteld met componenten van de hoogste kwaliteit en heeft meerdere gigabit lijnen ter beschikking. Alle servers zijn voor optimale snelheid rechtstreeks aangesloten op een 1 Gbit verbinding.

• Je kunt je eigen VPS server samenstellen, configureren en aanpassen 
• Alle servers worden door CSV Networks onderhouden 
• Geen technische kennis nodig, CSV Networks zorgt dat serversoftware en -beveiliging up to date blijven 
• Gegarandeerde uptime van 99,9% 

• De servers worden opgeleverd met eigen DirectAdmin control panel 

Dedicated servers / ESX servers

Een eigen dedicated Super Micro of Intel server van CSV Networks is ideaal wanneer het je de tijd ontbreekt om zelf alle kennis eigen te maken of om zelf je eigen server te beheren, en ook wanneer je je niet bezig wilt houden met patches, updates en andere aanpassingen.
 

CSV Networks zorgt voor het onderhoud en beheer van de server, zodat je er geen omkijken meer naar hebt en je volledig kunt richten op je eigen werkzaamheden. De server kan worden gehuurd, maar ook koop behoort tot de mogelijkheden. 

Remote Desktop Servers

In een tijdperk waarin flexibiliteit steeds belangrijker wordt, is een grotere behoefte ontstaan aan de mogelijkheid om vanuit diverse locaties te kunnen werken.
 

VOIP Servers

Eigen VOIP centrale, inclusief IVR.
 

Server SLA contracten

Als extra aanvulling heb je de keuze een SLA contract af te sluiten.

supermicro
vmware
Terug naar boven