Waarom kiest u voor CSV Networks?CSV Networks is al 10 jaar gespecialiseerd in domeinregistratie, hosting, Servers On Demand, VPS/dedicated servers, colocatie en streaming.

Wij hebben ruime ervaring in deze branche en hebben alle techniek onder één dak. Hierdoor beschikken wij over een ruime vakkennis, waardoor wij u op deskundige wijze kunnen adviseren.

Domeinen, hosting en ook onze Servers On Demand kunt u snel en gemakkelijk bestellen via onze website.

Wij beschikken over racks in verschillende datacenters, hierdoor is het voor ons mogelijk de backups in een apart datacenter te laten draaien.

Ook onze Servers On Demand draaien in ons eigen netwerk. U weet dus precies waar uw data is opgeslagen.Tevens zijn wij officieel RIPE member en hebben dus onze eigen IP space.

U vindt bij ons de voordelen van een groot bedrijf gecombineerd met die van een klein bedrijf. Wij zijn up to date met de huidige techniek en investeren veel in nieuwe techniek. Maar omdat wij werken met een relatief klein team, heeft u doorgaans meteen contact met de juiste persoon.

Ook buiten kantoortijden wordt de mail regelmatig gecheckt en waar nodig direct actie ondernomen. Wij zijn achter de schermen altijd bezig om alles soepel te laten draaien, zodat u zich enkel hoeft te concentreren op uw eigen werkzaamheden. Uiteraard zijn wij 24/7 bereikbaar via het SLA-nummer.

Onze doelstelling is een duurzame relatie op te bouwen met onze klanten. Wij hebben plezier in ons werk, geven onszelf altijd voor de volle 100% en staan voor kwaliteit, duurzaamheid en tevreden klanten.

In ons administratiesysteem mag u dan wel een nummer hebben, bij onze medewerkers heeft u een naam!

 


        


Veldmaarschalk Montgomeryweg 25B
3769 BG Soesterberg
Nederland
Telefoon: +31 346 552694 (Sales)

e-mail:
info@csv-networks.nl
backoffice@csv-networks.nl
support@csv-networks.nl

Privacy statement
Leveringsvoorwaarden
Verwerkersovereenkomst